Streda 21.02.2018
Úvod KontaktPodmienky objednavaniaKošík   
Internetový obchod Naše predajne   
Sortiment Výrobcovia
ANGOSTURA, Anglicko
ANTHON BERG, Dánsko
BARBERO, Taliansko
BOTTEGA, Taliansko
CAMILLE BLOCH, Švajčiarko
CHABOT ARMAGNAC, Hong Kong SAR. China
COGNAC JEAN FILIOUX, Francúzsko
CONNETABLE, Francúzsko
DEL MONTE, Taliansko
DELAMAIN, Francúzsko
DOUGLAS LAING, Škótsko
DR. STUART'S, Anglicko
FEODORA, Nemecko
FRAPIN, Francúzsko
GOLDKENN, Švajčiarsko
GRANDES DISTILLERIES PEUREUX, Francúzsko
GUYLIAN, Belgicko
HACHEZ, Nemecko
HINE COGNAC, Francúzsko
HOCHWALD, Nemecko
INVER HOUSE, Škótsko
INVERHOUSE,
JaCQUART, Francúzsko
JULES DESTROOPER, Belgicko
LA MARTINIQUAISE, Francúzsko
LOACKER, Taliansko
LUXCO, USA
MacDuff, UK
MAS, Holandsko
MAX KIENE, Nemecko
MAXIM'S DE PARIS, Francúzsko
MICHEL CLUIZEL, Francúzsko
mySMOOTHIE, Švédsko
NANNERL, Rakúsko
NEUHAUS, Belgicko
NIEDEREGGER, Nemecko
NOBLE, Belgicko
PEUREUX, Francúzsko
PRINCE HUBERT DE POLIGNAC, Francúzsko
REVILLON, Francúzsko
ROLAND, Švajčiarsko
SAINT BRENDANS, USA
SEEBERGER, Nemecko
SOGEVIUS, Portugalsko
STARBROOK, Belgicko
STEENLAND, Holandsko
TEELING, Írsko
UWE – UNTERWEGER, Rakúsko
VALRHONA, Francúzsko
VERPOORTEN, Nemecko
VILLARS, Švajčiarsko
WALKERS, Anglicko
WICKLEIN, Nemecko
XELLENT, Švajčiarsko


CAMILLE BLOCH, Švajčiarko


http://www.camillebloch.ch

Švajčiarska spoločnosť Camille Bloch udržiava tradíciu výroby čokoládových cukroviniek už vyše 75 rokov. Spoločnosť je synonymom rovnováhy medzi tradične dobrými receptami, ktoré sú úspešné už desaťročia a novodobými technológiami vo výrobe. Počas trvania 2. svetovej vojny, v období nedostatku kakaa a cukru v Európe, došlo k zrodu myšlienky vyrobiť čokoládovú tyčinku, ktorá by pozostávala z lieskovo-orieškovej pasty, do ktorej sú pridávané celé orechy a je poliata čokoládou. Takto vznikla tyčinka Ragusa. V roku 2005 spoočnosť spustila výrobu obľúbených čokolád “mousse“, vo variáciách mliečnej a horkej čokolády.